x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

מרק ירקות

מס' חתיכות בשר שריר (מס' 8) או אחר

2-3 כנפיים

4 קישואים

3 גזר גדול

2 בצל גדול קצוץ

3 תפוחי אדמה גדולים

3 עגבניות קלופות וחתוכות

3-4 עלי סלרי קצוץ (נקיים מחוטים)

כמה חתיכות כרובית (פרחים) לא חובה אך זה מוסיף טעם

מלח

כף מרק עוף

פלפל לבן

12-15 כוסות מים

צרור כוסברה קצוצה (מוסיפים רק בסוף הבישול)

חופן אטריות דקות שקופות

 

 

אופן ההכנה:

לשלוק את הבשר כ-10 דקות ולזרוק את המים, כנ"ל  עם הכנפיים.

לשים את  המים והבשר בסיר לכסות עם מכסה ולבשל עד שהבשר רך, להוסיף את הכנפיים ואת הירקות ולהמשיך לבשל עד שכל הירקות מבושלים.

רצוי לבשל בסיר לחץ זה מקצר מאוד את התהליך.

להוציא את הבשרים ולהניח בצד, למעוך מעט את הירקות, להחזיר את הבשרים לסיר.

להוסיף כוסברה ותבלינים לבשל כ-10-15 דקות .

לכבות את האש ולהוסיף את האטריות, לאחר כ-10 דקות הם מתרככות מעצמן.

 

בהצלחה רבה!

ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם