x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 



שפריצים עם ריבה

 חומרים:

250  גרם מרגרינה

1/2 כוס סוכר

 קורט מלח

1 ביצה

2 וחצי כוסות קמח

כפית תמצית וניל

מעט ריבה

שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

במיקסר להקציף את המרגרינה, הביצה והסוכר , להוסיף קמח לערבב היטב, להכניס לשק זילוף ליצור צורות מאורכות (צריך להתאמץ מעט משום שמדובר בבצק קשה מעט). 

 

לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ-10-15 דקות (רצוי לא להשחים),  לצנן היטב למרוח ריבה על צד אחד ולהדביק לצמדים, להמיס מעט שוקולד מריר במיקרו להכניס לקונוס מנייר פרגמנט ולזלף זיגזגים.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן  

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם