x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

עוגיות שיבולת שועל

 

200 גרם חמאה

120 גרם סוכר (2/3 כוס)

1 כוס סוכר חום (240 גרם)

2  ביצים

230 גרם קמח (כוס ושני שליש)

1/2 כפית מלח

2 כוסות שיבולת שועל (160 גרם)

1 כוס צימוקים ללא חרצנים

כוס אגוזי מלך קצוצים גס

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

להקציף את החמאה עם 2 סוגי הסוכר עד לקבלת קרם, להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב, להרטיב את הידיים וליצור כדורים,

 להניח על נייר אפיה במרווח אחד מהשני, לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש  מעלות 15-20  דקות (לא לייבש אותם).

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם