x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

  


 

עוגת גבינה בציפוי שמנת חמוצה

 

חומרים לתחתית: ((תבנית 24)

3/4  חבילה בסקוויטים פתי בר בטעם קקאו

1  חבילת חמאה רכה

 כף סוכר

 

חומרים למילוי

3  ביצים גדולות

3  קופסאות גבינה (סה"כ 750 גרם) 5% או 9%

1  חב' אינסטנס פודינג וניל

1  כוס סוכר

 

חומרים לציפוי:

2 שמנת חמוצה

2 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:

לשבור מעט את הבסקוויטים ביד או להכניס לשקית ניילון ולדפוק מעט עם פטיש שניצלים, לאחר מכן להכניס למעבד מזון עם החמאה והסוכר

לטחון מס' שניות עד לעיסה פירורית, לשטח על התבנית ולהדק היטב.

 

בקערה נפרדת לטרוף את הביצים עם מזלג  להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב ולשטח על תחתית הביסקוויטים.

 

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד שהצדדים מתחילים לקבל מעט צבע (לא להשחים).

ניתן לבדוק ע"י הכנסת סכין אם הסכין יוצאת מעט יבשה להוציא את העוגה מהתנור.

 

לערבב את חומרי הציפוי לשפוך על העוגה,

להכניס שוב לתנור ל-5-7 דקות נוספות. זה ייראה עדיין נוזלי זה בסדר זה מתקשה.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם