x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

  בלינצ'ס

    

 

חומרים לחביתיות: (30 חביתיות)

3  כוסות חלב

3  כוסות קמח

ביצים

3  כפות סוכר

3  כפות שמן

 כפית שטוחה אבקת אפיה

 

חומרים למילוי:

1 גבינה טוב טעם

500  גרם גבינה 5%

1 אינסטנס פודינג וניל

3/4  כוס סוכר (או לפי הטעם)

כף תמצית וניל

 

ציפוי:

1/4 חמאה מומסת

סירופ שוקולד

אבקת סוכר

 

אופן הכנת המילוי:

לערבב היטב את החומרים לשים כפית  בקצה העלה לקפל את הצדדים על הגבינה ולגלגל (כמו הכנת סיגרים), טיפה לפני הסוף  למרוח מעט מהמילוי להדבקה.


להניח את החביתיות על תבנית משומנת בחמאה כשהתפר כלפי מטה, להמיס חמאה במיקרו
ולהבריש את הבלינצ'ס,

להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-10 דקות + ולצנן היטב, להגיש עם סירופ שוקולד ואבקת סוכר.

 

אופן הכנת החביתיות:

להכניס את כל החומרים למיקסר לערבב במהירות איטית עד לקבלת מרקם חלק ללוש גושים.

במידה ויש לכם מכשיר מיוחד לבלינצ'ס, ממלאים צלחת עמוקה בתערובת, להניח את הפלטה החמה לתוך העיסה כשפני הפלטה כלפי מטה למס' שניות,להרים מעט לתת לעודפים לחזור לצלחת ואז להפוך ולחכות שזה ייאפה, לגרד במרית מהצדדים תחילה ואז לשלוף, להפוך למס' שניות לצד השני את החביתיה.

 

במידה ואין לכם כלי כזה, להשתמש במחבת טפלון, לשמן כל מס' חביתיות במרגרינה/חמאה לצקת חצי מצקת  להטות את המחבת לכל הצדדים שהעיסה תכסה את כל הקוטר של המחבת, לאחר שנאפה ולהפוך לצד השני למס' שניות.

 

בהצלחה רבה! ליאורה -ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם