x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 



 

 כפכפי שומשום


חומרים לבצק
:

שתיים וחצי כוסות סומסום לבן

1/2 מרגרינה

כוס קמח

1/2 כוס מים

 

דבש:

2 כוסות סוכר

2 כוסות מים

מיץ מלימון אחד

 

אופן ההכנה:

ללוש את כל חומרי הבצק, לרדד לעובי של 1/2 ס"מ+ בערך העובי יבטיח שיישארו יציבים.

לחתוך למרובעים ולהצמיד את הקצבות של כל מלבן עם טיפה מים

לטגן בשמן עמוק וחם עד להזהבה לטבול בדבש.

 

אופן הכנת הדבש:

לשים בסיר את כל חומרי הדבש להרתיח להנמיך את האש לבשל על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב,

לטבול את העוגיות כ-2 דקות בתוך הדבש על אש נמוכה (אם הדבש מסמיך להוסיף מעט מים).

בהצלחה רבה! ליאורה

    


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם