כפכפי שומשום
חומרים לבצק:
שתיים וחצי כוסות סומסום לבן
1/2 מרגרינה
1 כוס קמח
1/2 כוס מים
דבש:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק, לרדד לעובי של 1/2 ס"מ+ בערך העובי יבטיח שיישארו יציבים.
לחתוך למרובעים ולהצמיד את הקצבות של כל מלבן עם טיפה מים
לטגן בשמן עמוק וחם עד להזהבה לטבול בדבש.
אופן הכנת הדבש:
לשים בסיר את כל חומרי הדבש להרתיח להנמיך את האש לבשל על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב,
לטבול את העוגיות כ-2 דקות בתוך הדבש על אש נמוכה (אם הדבש מסמיך להוסיף מעט מים).
בהצלחה רבה! ליאורה
|
|