x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

          

            

 

 פזוואלוס 

 

חומרים:

 

3  כוסות קמח

3  ביצים

שקיות סוכר וניל

שמן עמוק - 1/2בקבוק בערך

קורנפלור לפזר על משטח העבודה כשמרדדים

מכונה לרידוד בצק /פסטה או מערוך לרידוד הבצק כמה שיותר דק

אבקת סוכר

הערה: לקבלת פזוואלוס צבעוני ירוק למשל,  להוסיף טיפה צבע ירוק וטיפה צבע  כתום,  לקבלת צבע ורוד,  2 טיפות צבע אדום.

  

אופן ההכנה:

ללוש את כל חומרי הבצק היטב, לתת לנוח מעט, לחלק למס' כדורים, לרדד כל כדור במכונה לפסטה או במערוך על משטח מקומח בקורנפלור לבצק דק דק.

 

ליצור רצועות ארוכות של  30-40 ס"מ וברוחב כ-5 ס"מ, רצוי עם גלגלת משוננת, להניח על סדין.

לחמם שמן בסיר לא עמוק מדי  אחרת זה מקשה את העבודה

 

לקחת רצועה אחת לנעוץ את המזלג בקצה אחד להכניס לשמן ולסובב על המזלג את הבצק לאט לאט, כל חלק שמגלגלים מחכים שזה יתפוס היטב בשמן  ויתנפח וכך ממשיכים ללפף עם המזלג עד שמגיעים לסוף אחרת זה לא מטוגן  מבפנים ונשאר בצק קשה.

 

לאחר מכן לשחרר מהמזלג, ולהמשיך בטיגון עוד מס' שניות,(לא להשחים מדי).

 

 לשים על נייר סופג, לאחר שהתקררו היטב לפזר אבקת סוכר בנדיבות מבחוץ מבפנים.

 

מי שמעדיף לטבול בדבש ביתי (ראה מתכון להכנת דבש ביתי).

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם