x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

 מרציפן מצופה בשוקולד

 

חומרים:

שוקולד לבישול+שוקולד מריר - (שוקולד לבישול לבד לא טעים(.

חצאי אגוזי מלך שלמים

מס' טיפות תמצית אננס/בננה - (ניתן להשיג בחנויות מיוחדות לכך).

 2 כפות פונדט - (ניתן להשיג בחנויות מיוחדות לכך).

 

 אופן ההכנה:

ליצור כדורים בגודל של מסטיק עגול, להצמיד חזק משני הצדדים שני חצאי אגוזי מלך שלמים.

 

להמיס את השוקולד היטב באמבט מים (בן מארי(

בכלי יבש מונח בתוך סיר עם מים חמים), לטבול את הכדורים בשוקולד, להרים בזהירות עם מזלג להניח על משטח משומן, עד שיתייבשו.

לקחת מעט פונדט (שוב בכלי יבש לשים פונדט להניח בסיר מים חמים). אם המרקם סמיך אפשר לדלל ע"י הוספת  כפית מים, ניתן להוסיף צבע מאכל שרוצים.

 

להכין  גביע מנייר פרגמנט לשפוך לתוכו את הפונדט לגזור טיפה מהשפיץ ולזגזג על כדורי השוקולד, כשמתייבש לקחת סכין לשחרר בזהירות, להניח במנג'טים מנייר בגודל מתאים.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם