x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

עוגיות היו-יו של אבי ממסטר שף

              



חומרים לבצק (20 יח')

 2 ביצים גדולות

 1/2 שקית אבקת אפיה

1/4  כוס סוכר

 1/2 כוס שמן

 1 שקית סוכר וניל

כמה שנכנס קמח

 

ציפוי:

100 גרם קוקוס

 

אופון ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק היטב לתת לנוח כ-10 דקות, ליצור כ-20 כדורים.

להלביש כל כדור על האצבע בצורת כובע וביד השנייה להדק את הדפנות היטב

עד לקבלת צורה של כובע עם דפנות דקות, למלא במילוי השקדים היטב ולהדק את הקצוות

להניח על מגש משומן עד גמר כל הכדורים.

 

לחמם שמן עמוק לגלגל כול יחידה לכדור לפני שמכניסים לשמן.

(מכניסים כ-6 כול פעם), להפוך ולטגן היטב גם מהצד השני, לשחק עם האש פעם גבוה פעם נמוך לפי הצורך,לצנן מעט לפני שטובלים בדבש.

 

חומרים למילוי: 

150 גרם שקדים קלופים

50 גרם חמאה

2 כפות סוכר

מס' טיפות תמצית מי זהר

מס' טיפות תמצית שקדים

 

אופן הכנת מילוי השקדים:

במעבד מזון קטן לטחון את השקדים עם הסוכר, להוסיף את החמאה

והתמציות ולהמשיך לטחון עד לקבלת עיסה הדומה לפלסטלינה.

 

 

 

חומרים לדבש:

1  כוס סוכר

1  כוס מים

 1/2 לימון סחוט

 

אופן הכנת הדבש:

להביא את חומרי הדבש לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד לקבלת צבע חום דביק מספיק.

 

להכניס את הכדורים המטוגנים לדבש לצפות היטב מכול הכיוונים ולאחר מכן לגלגל בקוקוס.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם