x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

View Full Size Image  http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/3333573133.jpg

 

 

תבשיל זה דורש אכילה פרימיטיבית מעט, ההנאה באכילתו היא ללא סכין ומזלג אלה לטבול לחם ולהתענג. שמו במרוקאית:

 

פלפל בתומתס (עגבניות)

 

מצרכים:

3  גמבות אדומות עגולות

 2-3 פלפלים ירוקים חריפים

4  עגבניות (עגבניות תמר בעונה)

 ראש שום מקולף

2-3 כרעיים עוף

 כפית רסק עגבניות

 כפית אריסה אדומה

 כפית פפריקה אדומה

 כפית מרק עוף

 מלח

 פלפל

1/2 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

לסדר את כול הירקות בסיר מעל את הכרעיים לכסות במכסה להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, לבשל כשעה לפחות או עד שהכול נראה מבושל ורך, להסיר את המכסה להוסיף את השמן ושאר החומרים והתבלינים

להמשיך לבשל ללא מכסה  עד אשר לא רואים יותר נוזלים רק רוטב סמיך עם שמן.

 

הערה: תבשיל זה לא מוסיפי מים משום שהפלפלים והעגבניות מפרישים הרבה נוזלים.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם