x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


                        

עוגיות קוקוס צבעוניות

 

חומרים:

2  כוסות סוכר

1  כוס חלבונים

4  כוסות קוקוס

2-3  טיפות צבע מאכל

 

אופן ההכנה:

 

להכניס חלבונים וסוכר לכלי ולערבב היטב, להניח את הכלי לתוך סיר מים רותחים  (בן מארי) על אש נמוכה ולערבב כל הזמן עד לחום שפתיים ויותר.

אפשר להניח ישירות על אש נמוכה ולערבב כל הזמן (לשמור שלא ייהפך לחביתה).

 

להעביר למיקסר חשמלי ולהקציף כ-5-10 דקות עד לקבלת קצף קשה ומבריק.

להוסיף את הקוקוס והצבע מאכל, לערבב היטב בתנועות עטיפה קלות ולא גסות שהקצף לא יישבר.

 

 

 להכניס לשק זילוף כששיני הצנתר פתוחים היטב ע"מ שהקוקוס לא ייתקע בזילוף, לזלף לתוך עטרות נייר, לשמור מרחק קטן ביניהם

 לאפות בחום נמוך 100 מעלות,  30 עד 40 דקות לא להשחים. בגמר האפייה מומלץ לכבות את התנור ולהשאיר את העוגיות בפנים עד שהתנור מתקרר לגמרי.

 

אם הולכים על קוקוס בצבע לבן, רצוי לפזר טיפה סוכריות מכסף/זהב/צבעוני על כול עוגייה לקישוט.

        

    

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם