x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


סלט פסטה ים תיכוני


סלט פסטה ים
תיכוני

חומרים:
1 חב' פסטה סלילים (ביס לי) של פרפקטו ב-3 צבעים
2 כפות שמן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק או צהוב חתוך לרצועות
2 קישואים פרוסים בקליפתם
1 חציל חתוך לקוביות בקליפתו
1 בצל סגול או רגיל קצוץ
1/2 כו זיתים שחורים פרוסים
1 קופסה אנשובי (36 גרם) חתוכים
6 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בזיליקם קצוץ
חצי כוס שמן זית
חומץ לפי הטעם
מלח, פלפל שחור גרוס 
קוביות של גבינת פטה או בולגרית (לא חובה)
 
אופן ההכנה:
1.  מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן על גבי העטיפה.
     לשטוף היטב, להוסיף 2 כפות שמן לערבב ולהעביר לקערת הגשה.

2.  לטגן בשמן עמוק את הפלפלים, הקישואים והחציל, כל ירק בנפרד
     להניח על נייר סופג.

3.  מוסיפים את הירקות ושאר מרכיבי הסלט לפסטה, מערבבים טועמים ומשפרים טיבול.

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן













lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם