x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

View Full Size Image  View Full Size Image

 

 

View Full Size Image View Full Size Image View Full Size Image

 

טחול ממולא (16 פרוסות)

 

חומרים:

טחול בגודל 1  קילו

1/4  קילו בשר טחון מעט שומני

900  גרם לב בקר חתוך לקוביות
450  גרם כבד עוף צלוי מעט על האש

600  גרם שומן לב בקר  חתוך לקוביות

 חב' פטרוזיליה קצוצה

 כף אריסה (סחוג)  מעט חריפה

 כף כמון

2  ראשים של שום קצוץ

 מלח

 

אופן ההכנה:

לבקש מהקצב לפתוח את הטחול.

 

לערבב היטב את כול החומרים ולמלא את הטחול היטב, לתפור עם חוט ומחט

לכול רוחב הטחול, יש לתפור בין היתר גם את כול הקרעים.

 

להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-150  מעלות לאפיה של שעתיים וחצי לפחות.

 

 לקרר, לעטוף בנייר כסף ולהכניס למקרר ללילה לפחות,  למחרת לפרוס פרוסות. אפשר לעטוף כול פרוסה בנייר כסף ולאכסן בקופסה סגורה.

 

כול פעם להוציא את המנות הרצויות ולצלות על האש , או על גריל חשמלי , או באובן טוסטר.

 

הערה: מומלץ לדחוס את הטחול במילוי ככול האפשר מה שמבטיח שבפריסה זה לא יתפרק.

 

בהצלחה רבה! ליאורה

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם