x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


קובה דלעת


      

 

חומרים לבצק 20) כדורים)

 300 גרם סולת

 1/4 כפית מלח

כוס עד כוס ורבע מים

 

חומרים למלית:

 

1 בצל גדול קצוץ

10  גבעולי פטרוסיליה קצוצה

 250 גרם בשר טחון

3  כפות שמן

1/2  כפית פלפל שחור

1/2  כפית פפריקה אדומה

 1/2 כפית קינמון

1/2  כפית בהרת

 מלח

 

חומרים לרוטב:

3  כפות שמן

1  בצל גדול קצוץ

 מס' עלים של סלרי/כרפס קצוץ

1/2  ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בינוניות

3  עגבניות בשלות מקולפות ומגורדות גס

1  כוס מיץ לימון טבעי

2  כפות סוכר

1/2  כפית פלפל שחור

 1/2 כפית פפריקה אדומה

2   כפות רסק עגבניות

5-6  כוסות מים

מלח

 

אופן ההכנה:

ללוש היטב את חומרי הבצק להכין כ-20 כדורים, לייצור גומה בכל כדור ולהשתדל לעצב  דפנות דקות ככל האפשר.

ללוש את כל חומרי הבשר היטב לתת לנוח כ-5 דקות לספיגת הטעמים ולהכניס כדור בשר בכל כדור בצק ולהדק היטב, להניח על משטח משומן כשהתפר למטה.

 

בסיר להניח את כל חומרי הרוטב לכסות ולבשל כ-20 דקות, להוסיף את הכדורים המוכנים ולהמשיך לבשל עוד כ-20 דקות,

להסיר את המכסה ולבשל עד לקבלת רוטב סמיך

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם