x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגת גבינה עם ציפוי קרמבל (תבנית קפיצית 26)

 

חומרים לתחתית הבצק:

1.5  כוסות קמח

1/4  כוס סוכר

 מעט גרידת לימון

100 גרם חמאה קרה

 1 חלמון ביצה

 1 שקית סוכר וניל

 

חומרים למילוי:

 גבינה 5%

1  שמנת רגילה (חמוצה)

1  חבלת אינסטנס פודינג וניל

3/4  כוס סוכר

2  שקיות סוכר וניל

 כף תמצית וניל

4  ביצים בינוניות

 מעט גרידת לימון 

 

חומרים לציפוי קרמבל

1  חמאה 100 גרם קרה

1/2  כוס סוכר

כמה שנכנס קמח

 

אופן ההכנה:

·        ללוש את חומרי הבצק, לרדד עיגול להניח על התבנית וגם בדפנות  לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-5 דקות להזהבה קלה.

·        להוציא מהתנור

 

·        לטרוף במזלג את הביצים עם הסוכר, להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב להוסיף לבצק האפוי.

 

·         ללוש בצורה עדינה את החומרים לציפוי הקרמבל, להשתדל לא ללוש מידי התערובת צריכה להיות מעט חולית, לפזר על הגבינה.

בהצלחה רבה! ליאורה


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם