x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 מרנג חלבונים (נשיקות)



חומרים:

1 כוס חלבונים

2 כוסות סוכר

 

אופן ההכנה:

לשים את הסוכר והחלבונים בכלי להניח על האש וכל הזמן לערבב שלא תיווצר לנו חביתה.

 

לחמם עד לחום שפתיים ויותר שהסוכר ממש יימס, להעביר למיקסר להקציף כ-10 דקות רצופות.

להכניס את העיסה לשק זילוף לזלף תלוליות על נייר אפיה במרווחים קלים, להכניס לתנור לחום נמוך יחסית 100 מעלות בערך כשעה ויותר.

 

(להשתדל לא לפתוח את התנור במהלך האפייה). אין צורך לחמם את התנור מראש.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם